Een heel korte samenvatting over mijn leventje. 

 

Vele watertjes doorzwommen, zoekende. Stress en compensatiegedrag hebben geleid tot een ongezonde manier van leven, overleven, met als dieptepunt een burn-out. Het deed me stoppen. Hoe sta ik in het leven en hoe reageer ik op het leven om mij heen? Het opende mijn ogen om in te zien wat echt belangrijk is, het moest anders, iets moest veranderen. Ik diende te veranderen, van overleven terug naar leven met alles om en rond mij heen.  Na die moeilijke periode heb ik gaandeweg rust en inzichten gevonden in meditatie en yoga. In 2012 startte ik een 4-jarige opleiding als gezondheidsbegeleider aan de Levensschool. Dit was voor mij een logische stap in het groeiproces. Na verdediging van mijn eindwerk in 2017 behaalde ik het diploma. In 2018 startte ik de praktijk “Hartenhoek” op als gezondheidsbegeleider. Tevens ben ik lid van de beroepsvereniging van gezondheidsbegeleiders.

Dankbaar voor alle levenslessen die ik mocht ontvangen van leraars en diverse levenssituaties, vooral de negatieve dan. Ze zorgden dat ik kon groeien met vallen en opstaan als persoon, man, echtgenoot, vader, zoon, arbeider, collega, patiënt, saxofonist, skater, loper, yogi en yoga- teacher, meditatiebeoefenaar en uiteindelijk gezondheidsbegeleider.

Het is nu mijn doel om mensen te begeleiden naar balans, meer rust, levensvreugde en gezondheid via de methoden die ik aanbied.

Over mij